Over ons en onze kaarsen

Over ons

Lumineuze Belgium is een eenmanszaakje te Heverlee, België.
Wij maken handgemaakte kaarsen en zijn fier als we zeggen dat al onze producten van begin tot einde met de hand vervaardigd zijn en uitsluitend gemaakt worden met natuurlijke vegetarische was.

Wij maken uitsluitend kaarsen van natuurlijke was omdat deze was veel beter is voor uw gezondheid, het milieu en zeer zuiver brandt.

Wij hopen dat u even overtuigd bent van onze producten als wij.

Indien je vragen hebt over onze producten of hoe ze te gebruiken, aarzel dan niet en vul het contact formulier in. Wij antwoorden zo spoedig mogelijk op al uw vragen.

Veel winkel plezier!

Lumineuze Belgium

 

Over onze kaarsen

Onze kaarsen zijn volledig hand gemaakt met uitsluitend 100% natuurlijke was; een combinatie van soja en koolzaad was. Het gebruik van natuurlijke was zorgt ervoor dat onze kaarsen zuiver branden, en de gezondheid dus ook niet schaden. Onze kaarsen worden slechts in kleine oplage gemaakt en slechts door beperkte, lokale handelaars verkocht. Zo garanderen wij een hoge kwaliteit en een uniek product.

Onze vrijstaande kaarsen

Onze vrijstaande kaarsen zijn gemaakt van een 90% koolzaad was en 10% soja was, een zuiver katoenen wiek, en zijn afgewerkt met natuurlijke ingrediënten zoals kaneel, gedroogde appel schijfjes, koffiebonen, lavendel, rozenblaadjes,…

Deze kaarsen verspreiden een magische geur doorheen de kamer. Zo hebben wij de volgende geuren in ons assortiment: rode rozen, lavendel, koffie, citrus, kaneel, appeltaart en vanille. Wil je deze kaarsen zonder geur, vraag ernaar bij je lokale handelaar en wij gaan voor jouw aan de slag.

Onze vrijstaande kaarsen zijn zo gemaakt dat ze een rand van ongeveer een centimeter over laten en de was zo een capsule vormt rond de vlam. Zo zal de vlam een warm licht door laten schijnen. Voor een optimaal gebruik, laat de kaars voldoende lang branden de eerste keer als je ze aansteekt (> 2h). De eerste keer zal namelijk de het brandbare oppervlak bepalen en dit wil je uiteraard voldoende groot hebben.

 

Onze kaarsen in glazen potjes

Onze kaarsen in glazen potjes zijn gemaakt van 100% soja was en hebben een houten wiek. Deze houten wiek zorgt voor een zacht knisperend geluid dat doet denken aan een kampvuur. Voor een optimaal gebruik van de kaars trim je de wiek best telkens voordat je ze aansteekt.

De glazen potjes hebben licht doorlatende spikkels waardoor ze een mooi patroon op de muur doen verschijnen wanneer de kaars brandt.

Deze kaarsen zijn verkrijgbaar in een typische kerstgeur, rozen geur, champagne met pompelmoes geur, een zoete bloemengeur op basis van jasmijn, roos en aardbei maar ook 100% natuurlijk zonder geur.

Stiel en stijl beurs 2018