Wellness pakketten

Marseille zeep sheaboter :
Deze authentieke Marseillezeep is een 100% natuurlijk product op basis van 72% sheaboter. Dankzij de natuurlijke Ingrediënten is hij zacht voor de huid, onttrekt er geen vocht aan en veroorzaakt evenmin huid irritaties bij veelvuldig gebruik.
Marseillezeep is qua vorm en samenstelling hét traditionele stuk Franse zeep bij uitstek. Doordat de Provence beschikte over grote hoeveelheden olijfolie, natuurlijke soda en zeezout uit de Camargue, drie hoofdbestanddelen voor natuurlijke zeepproductie, ontwikkelde dit gebied zich vanaf de Middeleeuwen tot het belangrijkste gebied voor zeepziederijen. Als kruispunt van drukke handelsroutes ontwikkelde Marseille in de 17e eeuw zich tot de belangrijkste Franse producent van zeep. Recenter is ook de sheaboter variant ontstaan, een zeer populaire variant.
De vorm van de zeep is gericht op de was praktijk van vroeger. De vrouwen wasten het linnengoed bij de rivier of de openbare wasplaats. Zij gaven de voorkeur aan een groot en vierkant stuk zeep: hierdoor konden ze er lang mee doen, en was de zeep ook met natte handen goed vast te pakken.

Walra badzout met rozen knopjes:
Sinds 1873 is Walra het merk voor bed- en badtextiel van hoogwaardige kwaliteit. Vroeger spaarde je een hele uitzet van Walra bij elkaar. De Walra adviseuses brachten persoonlijk de collectie bij de mensen thuis. De adviseuse kwam langs bij de moeder van de ‘aanstaande bruid’ met een koffer vol Walra die persoonlijk het linnen voor het aanstaande echtpaar uitzocht. Zo speciaal kan bad- en beddengoed zijn! Walra is uitgegroeid tot een waar begrip in de huishoud- en woningtextielwereld. Sparen voor een uitzet is er niet meer bij, maar nog altijd kan geen huishouden zonder bad- en beddengoed. Anno nu is Walra geheel vertaald naar de wensen en mogelijkheden van deze tijd. Het merk maakt luxe bereikbaar. De collectie kenmerkt zich door de volgende merkwaarden: betrouwbaar, kwaliteit, tijdloos, eenvoud, herkenbaar, bereikbaar en doordacht.

Voor een echt ontspannende badervaring! Dit heerlijke badzout is rijk aan waardevolle mineralen en sporenelementen die de huid zuiveren en verzorgen. Dankzij de rozenblaadjes waant u zich in een romantische rozentuin. Ze geven het badzout een vrouwelijke en delicate touch. Het maakt een parfum ‘lief’ en tegelijkertijd een beetje poederig, zoet en toch ook fris en schoon. Een bad met dit grove badzout met aangename rozengeur werkt verkwikkend en verzorgend.

Un été en Provence handcrème:
De handcrème is 100% natuurlijk en bevat olijfolie en beurre de karité (shea butter). De crème verzorgt je handen, maakt ze zacht en parfumeert ze met een heerlijke geur. Dit merk heeft voor de grootste Franse merken gewerkt en heeft sinds kort haar eigen merk ontwikkeld.

Lumineuze Belgium vrijstaande kaarsen:
Onze vrijstaande kaarsen zijn gemaakt van 100% plantaardige was waarvan 90% koolzaad was en 10% soja was en hebben een zuiver katoenen wiek, en zijn afgewerkt met natuurlijke ingrediënten zoals kaneel, gedroogde appel schijfjes, , koffiebonen, lavendel, rozenblaadjes,…

Deze kaarsen verspreiden een magische geur doorheen de kamer. Zo hebben wij de volgende geuren in ons assortiment: rode rozen, lavendel, koffie, kaneel, appeltaart en vanille.

Onze vrijstaande kaarsen zijn zo gemaakt dat ze een rand van ongeveer een centimeter over laten en de was zo een capsule vormt rond de vlam. Zo zal de vlam een warm licht doorlaten schijnen doorheen de buitenste was laag.

Lumineuze Belgium kaarsen in glazen potjes:
Onze kaarsen in glazen potjes zijn gemaakt van 100% soja was en hebben een houten wiek. Deze houten wiek zorgt voor een zacht knisperend geluid dat doet denken aan een kampvuur. Voor een optimaal gebruik van de kaars trim je de wiek best telkens voordat je ze aansteekt.

De glazen potjes hebben licht doorlatende spikkels in het glas waardoor ze een mooi patroon op de muur doen verschijnen wanneer de kaars brand.

Deze kaarsen zijn verkrijgbaar in een typische kerstgeur, rozen geur, champagne met pompelmoes geur, een zoete bloemengeur op basis van jasmijn, roos en aardbei maar ook 100% natuurlijk zonder geur.

Lumineuze Belgium was tabletten:
Deze was tabletten zijn gemaakt van 100% plantaardige soja was en vullen de ruimte met een aangename geur. De was tabletten zijn verkrijgbaar met lavendel geur en met rozen geur.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.